|

Taller Dones i Drets

En el marc del taller Dones i Drets que es va celebrar a l’IES Thalassa de Montgat (Maresme) del 5 a l’11 de març del 2019 vam celebrar un taller específic per a nois.

Taller dones i drets

Durant aquests esmentats dies els alumnes de 3er d’ESO (14-15-16 anys) van estar celebrant diferents activitats al voltant de la temàtica dels drets de les dones, per a sensibilitzar-los i concienciar-los sobre la existent violència de gènere, discriminació vers les dones, etc.

Taller dones i drets

El dia 6 de març totes les noies de 3er d’ESO es separaven dels seus companys per assistir a un taller d’autodefensa en cas d’agressió sexual. El centre va voler poder aprofitar aquesta ocasió per poder fer un treball específic per als nois.

Durant una hora vam disposar de la Sala d’Actes de l’institut per portar a terme aquest taller. Tant la psicopedagoga de ‘institut com la Cap d’Estudis i la Direcció del centre van quedar molt contents de poder comptar amb un terapeuta per fer una activitat que va ser novedosa a l’institut.

Taller dones i drets

S’han difuminat els rostres dels assistents per a preservar la seva intimitat